Lumea Fabulous Kids – Fabulous Kids

LUMEA FABULOUS KIDS


DESPRE NOI


Locul de joacă Fabulous Kids a fost realizat din dorința de a oferi celor mici un loc de distracție unic. De la jocurile preferate, aniversări organizate de o echipă specializată în domeniu, ateliere, până la un spațiu de petrecere a timpului liber.


VEZI MAI MULTE


FABULOUS KIDS


Fiecare copil este unic, în locul de joacă Fabulous Kids își poate descoperi personalitatea. A fi unic este modul în care își definesc acțiunile în viață și aleg mereu provocările pe care le descoperă în jurul lor.


VEZI MAI MULTE


LABIRINTUL FABULOUS
KIDS


  Atât cei mici de 2-3 ani cât și cei mai mari de 7-10 ani, se vor distra în labirintul Fabulous Kids.   Odată intrați, se dă startul distracției.


VEZI MAI MULTE


TRAMBULINA FABULOUS
KIDS


Aici fiecare copil se simte ca un aventurier, săriturile sale sunt cele mai bune și se pot compara cu profesioniștii din marile competiții.


VEZI MAI MULTE


PERETELE DE CATARAT FABULOUS KIDS


        Un loc de joacă extrem de atractiv este       cel în care se află peretele de cățărat, iar cei mici vor îndrăgi cu siguranță această zonă.


VEZI MAI MULTE


PETRECERI PENTRU COPII


Fabulous Kids vă pune la dispoziție două zone dedicate pentru evenimente private: aniversări, petreceri de Sărbătorile de Paște, Ziua Copilului, serbări de sfârșit de an școlar, petreceri de Halloween, serbări de Crăciun.


VEZI MAI MULTE


ATELIERE PENTRU COPII


Urmărește programul nostru de cursuri și activități recreative personalizate pentru copii între 1 si 8 ani. Încercăm în permanență să aducem în locația Fabulous Kids cele mai noi și inovatoare ateliere pentru copii.


VEZI MAI MULTE

EVENIMENTE

Descoperă ofertele și evenimentele lunii!


Str. Liviu Rebreanu, nr.1, etaj 1, sector 3, București (în cadrul pieței Râmnicu Sărat)
0727486812
contact@fabulouskids.ro