Petreceri – Fabulous Kids
Fabulous Kids • Petreceri

Pentru oferte petreceri tematice, aniversari, serbari va rugam sa ne contactati telefonic: 0727. 486.812 sau pe e-mail: contact@fabulouskids.roPETRECERI PENTRU COPII

Fabulous Kids vă pune la dispoziție două zone dedicate pentru evenimente private: aniversări, petreceri de Sărbătorile de Paște, Ziua Copilului, serbări de sfârșit de an școlar, petreceri de Halloween, serbări de Crăciun, botezuri, prima aniversare acopilului (moțuri, turte).

Îi așteptăm pe cei mici să se joace într-un mediu educațional, sigur și primitor.

Alături de o echipă dedicată organizării de evenimente, reușitapetrecerii va fi garantată.

Știm ce presupune să organizezi o petrecere spectaculoasă și originală pentru copii, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o cerere și în cel mai scurt timp un consultant îți va trimite o ofertă personalizată.Tot ce trebuie să faci este să alegi Fabulous Kids pentru următorul eveniment important din viața ta și noi ne vom ocupa de întregul concept, astfel încât tu să te poți bucura alături de cei mici de petrecere.

În cadrul petrecerilor Fabulous Kids, adulții au propria lor distracție. O zonă dedicată pentru ei este amenajată conform cerințelor primite.

Știm ce presupune să organizezi o petrecere spectaculoasă și originală pentru copii, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o cerere și în cel mai scurt timp un consultant îți va trimite o ofertă personalizată.

contact@fabulouskids.ro