Regulament – Fabulous Kids
Fabulous Kids • Regulament

Regulament

REGULAMENT DE UTILIZARE A SPATIULUI DE JOACA PENTRU COPII In urma achizitionarii biletului, adultul isi asuma regulamentul Fabulous Kids LIMITE: VARSTA: 3-10 ani INALTIME: 85-140 cm GREUTATE: max. 40 kg

* FABULOUS KIDS ESTE UN SPATIU DE JOACA INTERIOR, INCHIS, UNDE COPIII SE POT DISTRA, ANTRENA, SOCIALIZA, INVATA SA SE DESCURCE IN DIVERSE SITUATII SI CONJUNCTURI SOCIALE, MOTRICE, DECIZONALE, CONTRIBUIND LA DEZVOLTREA PSIHICA, FIZICA SI SOCIALA A ACESTORA.

* FABULOUS KIDS NU POATE FI ASOCIAT CU FORME DE INGRIJIRE SAU EDUCARE A COPIILOR, TIP CRESA, GRADINITA, BABYSITTING, BONA, ETC. COSTUL BILETULUI DE INTRARE SE REFERA EXCLUSIV LA UTILIZAREA ECHIPAMENTELOR DE JOACA SI A JUCARIILOR.!

* PREZENTUL REGULAMENT SE APLICA TUTUROR CELOR CARE INTRA LA LOCUL DE JOACA.!

* PRIN INTRAREA LA LOCUL DE JOACA ACCEPTATI TOATE PREVEDERILE PREZENTULUI REGULAMENT. CITITI-L SI EXPLICATI-L COPIILOR DVS.!

* FABULOUS KIDS NU SE FACE RESPONSABIL DE ORICE CONSECINTA REZULTATA IN URMA NECITIRII REGULAMENTULUI SAU NERESPECTARII CLAUZELOR CUPRINSE MAI JOS.!

* NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.!

1. Structura de joaca modulara etajata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani, cu greutate corporala sub 40 de kg. si inaltime cuprinsa intre 85 cm – 140 cm. Copiii cu varsta sub 3 ani si/sau cu o inaltime mai mica de 85 cm au acces doar insotiti de un parinte care le poarta responsabilitatea in totalitate.!

2. Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca le poarta de grija in totalitate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii insotitori.!

3. Este interzis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte cu toc si orice fel de incaltaminte utilizata in exterior, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor, parinte, animator, magician etc.. Accesul in spatiul de joaca este permis doar in sosete / botosei.!

4. Utilizarea locului de joaca se va face respectand prevederile prezentului regulament, pe care adultii trebuie sa le explice copiilor lor inaintea intrarii la joaca.!

5. Locul de joaca este supravegheat de persoane angajate special pentru acest post, dar acestia nu isi asuma responsabilitatea pentru: a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii, intervenind intre acestia, doar daca au posibilitatea si observa problemele si altercatiile; b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori, din neascultarea si refuzul recomandarilor supraveghetorilor, din neatentia copiilor; c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica, etc si motricitate ale copiilor; d) problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor intre ei sau cu personalul supraveghetor; e) din neglijenta adultilor insotitori. Supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte.( conf. Art. 6) pct.d) hg 435/2010).!

6. Supraveghetorii pot ajuta pe copiii fara insotitor la toaleta daca este cazul si daca se poate, dar nu sunt obligati sa o faca. Parintii care isi duc copii la toaleta sunt obligati sa ii incalte pe perioada parasirii locului de joaca, indiferent de posibilitatea de a-i tine in brate pe traseu sau in incinta toaletei.!

7. FABULOUS KIDS nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv,obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insototorilor acestora vis-a-vis de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate pot fi avertizate sa paraseasca locul de joaca imediat fara returnarea contreavalorii biletului de intrare si fara reprimirea ulerioara la locul de joaca.!

8. Copiilor li se interzice sa aiba asupra lor obiecte ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente in timpul utilizarii locului de joaca. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele este unicul responsabil pentru orice consecinta intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copiii sau distrugerile realizate.!

9. In timpul jocului in piscina cu mingi, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna la suprafata si acestia nu au voie sa arunce cu mingi in afara perimetrului sau sa se arunce peste mingi.!

10. Se interzice alunecarea cu capul inainte pe tobogan/tub/tiroliana sau urcarea de jos in sus pe tobogan/platforma tiroliana; se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare alt loc din spatiul de joaca; se interzice alunecarea pe burta sau pe spate pe tobogan. Copiii nu au voie sa se catere pe plasa de protectie. Nu se admite urcarea in picioare pe leagane/biciclete/masinute.; nu se admite sarirea de pe de pe saltea, tobogan sau din alt loc mai inalt, coborandu-se normal pas cu pas. Nu se admite urcarea jucariilor din perimetrul de joaca in modul/tobogan/saltele.!

11. Celor care sufera de vreo afectiune medicala, incluzand raceli, viroze, boli contagioase, etc. li se interzice accesul in locul de joaca. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.!

12. Este interzis accesul cu mancare si bautura in locul de joaca.!

13. Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, parintele isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor.!

14. Va rugam sa curatati mainile/ sa spalati mainele cu apa si sapun la intrare, la iesire si dupa folosirea toaletei.!

15. Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul nostru de joaca, daca totusi introduc jucarii care nu ne apartin, nu raspundem pentru acestea.!

16. Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.!

17. Este interzis jocul cu apa de baut sau alte lichide.!

18. In perioadele aglomerate, sambata si duminica nu se accepta intrarea a 2 insotitori cu un singur copil;!

19. Pentru copiii care doresc sa fie chemat parintele sa-i ia de la locul de joaca, personalul va anunta telefonic parintele, putand exista decalaje de la exprimarea dorintei pana la apelarea telefonica a parintelui in functie de aglomerarea de la receptie sau de exprimarea simultana a problemelor mai multor copii.!

20. Filmarea sau fotografierea in incinta locului de joaca este interzisa fara aprobarea conducerii locului de joaca.!

21. Ne rezervam dreptul de a face fotografii / filmari in scopul promovarii Fabulous Kids

22. Este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.!

23. Toate regulile de mai sus sunt valabile si pentru copiii invitati ai altor copii, pentru grupuri organizate sau pentru copiii invitati la petreceri organizate in cadrul FABULOUS KIDS. Responsabilitatea explicarii regulilor revine adultilor insotitori, parintilor sarbatoritului, cadrelor didactice insotitoare.!

24. FABULOUS KIDS isi rezerva dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joaca anuntand perioade de pauza atunci cand situatia o impune. De asemenea ne rezervam dreptul de a inchide locul de joaca pe o anumita perioada fara anuntare prealabila.!

25. FABULOUS KIDS isi rezerva dreptul de a actiona pe cale juridica impotriva celor care incalca una sau mai multe din prevederile prezentului regulament.!

26. Respectand regulile de mai sus, atat copiii dvs. cat si ceilalti se vor juca in siguranta si vor petrece timpul la noi in mod placut, civilizat si distractiv.!

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

VA ASTEPTAM LA DISTRACTIE !